Chalets te koop in Porlezza, mis deze kans niet en bekijk snel de speciale verkooppagina!
Menu
Volg ons

Over ons

Aangenaam, wij zijn Gewi Chaletverhuur: sinds 2007 het adres voor uw vakantieadres!
 
 

De ‘verhuurdersreis’

Onze ‘verhuurdersreis’ begon in 2007, dit is het jaar waarin wij (Gerrit en Willemien Hoekstra en onze zonen: Sjouke en Jelke) eigenaar werden van onze allereerste chalet in Italië aan het meer van Lugano. Ons oog viel op deze regio vanwege de Italiaanse gastvrijheid, de prachtige omgeving en de heerlijke Italiaanse keuken, het voelde voor ons meteen als een soort tweede thuis! Dit gevoel wilden wij graag met anderen delen en dus lieten wij ook anderen kennismaken met dit geweldige stukje Italië.

Op een gegeven moment kwam van het een het ander en werd één chalet twee en twee werd al gauw drie, de hobby (wat het in eerste instantie was) begon inmiddels serieuze vormen aan te nemen. Tegenwoordig verhuren wij in Italië aan het meer van Lugano meer dan twintig chalets en het ‘assortiment’ aan chalets en vakantieaccommodaties is niet alleen beperkt gebleven tot Italië. Ook voor een vakantie, weekendje weg of ‘er even tussenuit’ naar (een van) de prachtige en bruisende Waddeneilanden (Ameland en/of Terschelling) kunt u bij ons terecht!

In het jaar 2019 hebben wij een grote (vervolg)stap gemaakt in onze ‘verhuurdersreis’, in dit jaar zijn wij eigenaar geworden van onze allereerste woning in Spanje aan de Costa Blanca. Bij ons eerste bezoek aan deze prachtige regio waren we meteen verknocht aan het aangename klimaat, de relaxte Spaanse sfeer en de veelzijdigheid die de Costa Blanca allemaal te bieden heeft. Inmiddels verhuren wij twee woningen aan de Costa Blanca en bieden wij dus ook anderen een geweldige (Spaanse) ervaring waar wij ook zo van hebben genoten en nog steeds van genieten!

Kortom, Gewi Chaletverhuur is het adres voor uw vakantieadres!

Een andere tak van ‘de sport’

In het jaar 2020 besloten wij om, naast het verhuren, ook aan een andere tak van ‘de sport’ te doen, namelijk de verkoop van woningen en vastgoed aan de Spaanse Costa Blanca. Dit doen wij in samenwerking met MASA International, een gerenommeerde, aan de Costa Blanca gevestigde makelaar met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 36.000 tevreden klanten. Doordat wij zelf ook het proces van aankoop van twee woningen, via MASA International, aan de Costa Blanca hebben doorlopen weten wij precies hoe wij u het beste kunnen ontvangen, begeleiden en ondersteunen tijdens het proces van de aankoop van woningen en vastgoed aan de Costa Blanca.

  

Welkom bij MASA International

Bekijk meteen de MASA-website voor meer informatie met betrekking tot een (eventuele) aankoop van woningen en vastgoed aan de Costa Blanca en zoek en bekijk meteen uw droomwoning(en)!

De MASA-website
Naar Masa International
chevron-down