Chalets te koop in Porlezza, mis deze kans niet en bekijk snel de speciale verkooppagina!
Menu
Volg ons

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Hoekstra Friesland V.O.F. h.o.d.n. Gewi Chaletverhuur betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij ons zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen. Hoekstra Friesland V.O.F. h.o.d.n. Gewi Chaletverhuur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze website.

Juridische verantwoordelijkheid verhuurder
De verhuurder kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf van de klant, indien dit het gevolg is van onvoorziene of onoverkomelijke gebeurtenissen buiten zijn wil. De verhuurder kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor ongemakken, veroorzaakt door het werk van derden, zoals gemeente, provincie, enz. Evenmin kan de verhuurder verantwoordelijk worden gehouden voor onderbreking van gas, water of elektriciteit. Ook heeft de verhuurder geen verantwoordelijkheid voor het gebrek aan vakantieplezier ten gevolge van bijvoorbeeld het gebrek/overvloed aan zonne-uren en/of gebrek/overvloed aan regenval. De verhuurder wijst elke verantwoordelijkheid af voor persoonlijk leed, verwondingen of erger en verlies, diefstal of beschadiging van bagage, persoonlijke eigendommen of voertuig, zomede voor kosten, voortvloeiend uit het niet op tijd bereiken van het vakantiehuis of appartement ten gevolge van vertraging dan wel tijdens het verblijf.

Betaling

Indien u niet tijdig, binnen de in de huurovereenkomst overeengekomen termijnen, betaalt, zijn wij, na het versturen van een herinnering, genoodzaakt de boeking te annuleren. Als wij genoodzaakt zijn uw boeking te annuleren, zijn wij ook genoodzaakt de kosten voor de reeds verrichte administratiewerkzaamheden (annuleringskosten) aan u door te berekenen, een eventuele reeds betaalde (aan)betaling zal dan ook niet terug worden gestort.

Annuleren

Indien het land van bestemming geen toeristen toelaat in de door u gehuurde periode, wordt de reeds betaalde huur teruggestort of wordt de gehuurde periode overgeboekt naar een andere, in overleg gekozen, beschikbare periode. Er kan echter wel sprake zijn van tariefverschil. Voor alle annuleringen van andere aard dient u uw eigen reisannuleringsverzekering aan te spreken.

Bijkomende kosten

Ameland:

Terschelling:

Italië:

Spanje:

chevron-down