Gewi Chaletverhuur
Menu
Volg ons

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid

Hoekstra Friesland V.O.F. h.o.d.n. Gewi Chaletverhuur betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze website. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij ons zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen. Hoekstra Friesland V.O.F. h.o.d.n. Gewi Chaletverhuur aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze website.

Betaling

Indien u niet tijdig, binnen de in de huurovereenkomst overeengekomen termijnen, betaalt, zijn wij, na het versturen van een herinnering, genoodzaakt de boeking te annuleren. Als wij genoodzaakt zijn uw boeking te annuleren, zijn wij ook genoodzaakt de kosten voor de reeds verrichte administratiewerkzaamheden (annuleringskosten) aan u door te berekenen, een eventuele reeds betaalde (aan)betaling zal dan ook niet terug worden gestort.

Annuleren

Indien het land van bestemming geen toeristen toelaat in de door u gehuurde periode, wordt de reeds betaalde huur teruggestort of wordt de gehuurde periode overgeboekt naar een andere, in overleg gekozen, beschikbare periode. Er kan echter wel sprake zijn van tariefverschil. Voor alle annuleringen van andere aard dient u uw eigen reisannuleringsverzekering aan te spreken.

Bijkomende kosten

Ameland:

Terschelling:

Italië:

Spanje:

chevron-down